Yrityksestä


Jarsen Oy - Kova keramiikassa

Jarsen Oy on maahantuoja, jonka tuotevalikoima kattaa laajasti rakentamisessa ja saneerauksessa tarvittavat keraamiset tuotteet. Runsas valikoima laadukkaita tuotteita jotka toimitetaan kustannustehokkaasti asiakkaan kohteeseen. Tuotteita löytyy ulko- ja sisäkäyttöön sekä märkä- ja kuivatiloihin.

Haluamme olla merkittävä keraamisen alan palveluyritys ja arvostettu yhteistyökumppani asiakkaiden keskuudessa. Vastaamme asiakkaiden muuttuviin vaatimuksiin ja toiveisiin nyt ja tulevaisuudessa. Täytämme asiakkaiden odotukset - Luomme hyvän yhteistyön.

Meillä on helppo, nopea ja luotettava palvelu. Tarjoamme laajan valikoiman keraamisia tuotteita ja alan kustannustehokkaimman toiminnan, asiakas saa tuotteet suoraan ilman välivarastointia. Tuotevalikoimamme kattaa mm. seinä-, lattia- ja julkisivulaatat sekä kylpyhuoneposliinit. Käyttökohteita ovat mm. asunnot, julkiset tilat, kauppakeskukset ja liiketilat. Toimimme B2B kaupankäynnin jokaisessa vaiheessa yksilöllisesti, nopeasti, kustannustehokkaasti ja laatutietoisesti.